PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Ajutor Biblic Mesaje vocale

Zodiac Indian    Fascinanta culurã indianã se descoperã necontenit cercetãtorului în multiplele ei fatete, probleme si unghiuri de abordare, încântându-l prin luxurianta parabolelor, prin spiritualizarea permanentã a omului cu ajutorul unor metode mai mult sau mai putin cunoscute si prin dezvãluirea unui stil de viatã foarte diferit de cel al europenilor, precum si a unui trecut milenar întesat de enigme.
    Putea lipsi din acest context un demers de cunoastere a naturii umane ce se bazeazã exclusiv pe folosirea horoscopului? Fãrã îndoialã cã nu. În fata multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale un asemenea lucru ar apãrea cel putin bizar. Vã prezentãm deci acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o formã succintã si cuprinzãtoare în acelas timp.
    Materialul expus este compartimentat în treizeci si sase de semne, fiecare putând denumiri semnificatife pentru temperamentele nativilor cãrora le corespund.


Alegeti intervalul între care v-ati nãscut:

21 - 31 martie
1 - 10 aprilie
11 - 20 aprilie
21 - 30 aprilie
1 - 10 mai
11 - 20 mai
21 - 31 mai
1 - 10 iunie
11 - 21 iulie
22 iulie - 1 august
2 - 12 august
13 - 23 august
24 august -
2 septembrie
3 - 12 septembrie
13 - 23 septembrie
24 septembrie -
3 octombrie
4 - 13 octombrie
14 - 23 octombrie
24 octombrie -
2 noiembrie
3 - 12 noiembrie
13 - 22 noiembrie
23 noiembrie -
2 decembrie
3 - 12 decembrie
 

 

TOPORISCA (21-31 martie)
E muncitoare, adorã sã discute si sã se contrazicã la nesfârsit, uneori pânã la a deveni brutalã. În viata sentimentalã este afectuoasã si caldã.

CALUL (1-10 aprilie)
Nu-i prea pasã de ce spun ceilalti despre el. Mereu bine dispus si spiritual, defectul sãu principal constã în atitudinea ezitantã pe care o are de fiecare datã când se aflã în fata unei decizii importante.

BIRJARUL (11-20 aprilie)
Inconsecvent în ceea ce priveste mediul, cariera, gândirea; se distinge însã prin loialitate fatã de familie si prieteni. Rolul care-l prinde cel mai bine este cel de lider.

FOCUL (21-30 aprilie)
Are o pasiune pentru tot ce e frumos si armonios si posedã un umor de cea mai bunã calitate. Este fidel în dragoste si are încredere în acest sentiment nobil.

CAPRA (1-10 mai)
Optimistã, temperamentalã si inteligentã, cel mai mare defect al sãu constã în faptul cã se apucã de prea multe lucruri în acelasi timp si de aceea nu reuseste de multe ori sã le ducã la bun sfârsit. Are o intuitie deosebitã în a-si alege perechea potrivitã în viata sentimentalã.

ELEFANTUL (11-20 mai)
Epiderma sa tãbãcitã rezistã la multe întepãturi si cu rãbdare îsi atinge scopurile, oricât de grea ar fi calea aleasã.Îi place profesia sa si viata de familie.

FIRUL (21-31 mai)
Are un farmec deosebit, un har oratoric, ori de povestitor captivant, este politicos si datorita în primul rând acestor calitãti, situatiile nefavorabile lui vor fi în scurt timp rãsturnate. Pune multã seriozitate în actiunile sale.

PHOENIXUL (1-10 iunie)
Este genul de persoanã simpatizatã de toti. Dã dovadã de multã stãpânire de sine, de întelegere pentru ceilalti, e tandrã si apreciazã tot ceea ce e armonie.

DIAMANTUL (11-20 iunie)
Este strãlucitor în societate si îi place sã se stie astfel, iar când nu primeste dovezi care sã-i confirme aceastã pozitie este profund jignit. Cam egoist, nestatornic în iubire si destul de dificil.

VIERUL (21-30 iunie)
Foarte apreciat pentru rafinamentul sãu în gust si în gândire, iubit de zei, are un fizic frumos proportionat, precum si unele tendinte parazitare.

SARPE (1-10 iulie)
Impulsiv, extremist si inconstant în atitudini, nu învatã niciodatã nimic din experientele sale. Pentru el cele mai importante sunt întotdeauna cerintele momentului si de aceea linia sa de conduitã devine foarte neclarã.

BROASCA TESTOASÃ (11-21 iulie)
Sensibilã si timidã, îsi cautã protectia atunci când este cazul în carapacea sa impenetrabilã. Nu iese din ea decât cu mare prudentã, iar când se ataseazã de cineva îi rãmâne pentru totdeauna loialã. Locul central în existenta sa îl ocupã familia si prietenii.

CÂINELE (22 iulie-1 august)
E agreabil, geeneros si curajos în fata pericolelor. Îi plac laudele si o viatã linistitã si se devoteazã persoanelor la care tine.

VÂNÃTORUL (2-12 august)
Binedispus, dârz si autoritar, are un dezvoltat simt al afacerilor. Va face carierã relativ usor si va ajunge în vârful ierarhiei. Este evlavios si rãzbãtãtorsi are un unic ideal.

URSUL (13-23 august)
Este generos cu prietenii si îsi împartebunurile cu acestia, atunci când le are. Se încântã ca un copil (sau ca ursul la miere) de tot ceea ce vede si doreste imediat sã aibã lucrurile care-i plac. Este foarte curajos si dispune de o sãnãtate cât pentru doi.

FECIOARA (24 august-2 septembrie)
Motorul activitãtilor ei este permanenta nemultumire de sine si de aceea va fi o fire perfectionistã si cercetãtoare, indiferent de domeniul ce constituie obiectul preocupãrilor sale. Este discretã, inteleaptã si cultã.

PANA (3-12 septembrie)
Dar al vorbirii si al scrisului, de care se fooseste din plin, cãci îsi doreste o carierã si o existentã pline de faimã. Multiple posibilitãti de afirmare.

RÂNDUNICA (13-23 septembrie)
Ceea ce conteazã pentru ea cel mai mult este o viatã ordonatã si armonioasã -si rândunica se comportã ca atare, firea ei afectuoasã si seninã trezind o simpatie puternicã peste tot.

BALANTA (24 septembrie-3 octombrie)
O fire moralã, meditativã, se îs analizeazã toate actiunile si care îsi bazeazã faptele numai pe judecãti chibzuite. Nu poate fi determinatã sã facã ceva prin impunere cu forta fizicã, ori de altã naturã.

ULIUL (4-13 octombrie)
Altitudinea la care planeazã îi oferã o perspectivã mai vastã si o gândire mai clarã ca a celorlalti. Aceasta nu-l împiedicã sã-si urmãreascã si interesele mai terestre. Uneori dã dovadã de impertinentã.

MAIMUTA (14-23 octombrie)
Nu e foarte transparenta în ceea ce priveste actiunile sale, este în schimb agerã al minte si are o înclinatie nativã spre tot ceea ce înseamnã comert. Defectul sãu capital este de a arunca o luminã proastã asupra persoanei sale.

DELFINUL (24 octombrie-2 noiembrie)
Hotãrât si activ, nu stã mult pe gânduri înainte de a intra într-o afacere, de orice naturã ar fi ea si oricare ar fi riscurile pe care le implicã. Pasionat si vicios, are numeroase experiente amoroase. Este cam cheltuitor.

TURNUL (3-12 noiembrie)
O fire blândã si politicoasã, cu gusturi artistice foarte dezvolate. Delicat si posesiv, este profund atasat de prieteni si nu el va fi cel care va pleca primul.

LEUL (13-22 noiembrie)
Dârz si de neclintit pe pozitii, faptul cã nu-si gãseste un adversar pe mãsurã îl întristeazã profund. E un tip întotdeauna interesant, imaginativ si cu toane.

PUSNICUL (23 noiembrie-2 decembrie)
Fire nesupusã, caracter puternic, izolat si avangardist. are înclinatii savante si nu este în nici un caz un simplu diletant.

SCOICA (3-12 decembrie)
Retrasã, înteleaptã, demnã, are propriile ei opinii asupra vietii, rezultate în urma experientelor personale ori ale altora.Îi puteti împãrtãsi orice, e un bun auditor si elev, dar nu vã asteptati la reciprocitate din partea ei.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2